Voordelen


"Bigger is not always better."


Als kleinschalige onderneming houden we verschillende troeven achter de hand:Reactiviteit & flexibiliteit


Wilt u een tekst laten vertalen, hertalen of reviseren? Mail ons de tekst samen met de gewenste leveringstermijn en taalcombinatie en u krijgt de dag zelf nog, doorgaans zelfs binnen een paar uur, een reactie van ons. Moet het project binnen 48 uur of zelfs 24 uur al klaar zijn? We doen ons uiterste best om u tegemoet te komen! Houd uw verwachtingen weliswaar redelijk. Het is een cliché in onze sector dat elke vertaling gisteren al klaar moest zijn. Helaas, tijdreizen is nog altijd niet mogelijk. Bovendien zijn vertalers geen robots die dag en nacht doorwerken. Om u alvast een idee te geven: gemiddeld werkt een vertaler 2.500 tot 3.000 woorden per dag af.


Expertise & nauwkeurigheid


U mag erop vertrouwen dat uw projecten in handen van een gediplomeerde, ervaren professional zullen zijn. Terminologische en grammaticale juistheid en eenvormigheid, een vlot leesbare tekst in simpele en begrijpelijke taal, een consistente interpunctie … dát is wat een vertaling of revisie kwaliteitsvol maakt en dát is wat we u bieden.


Stiptheid


We leggen samen met u een datum vast waarop uw project klaar moet zijn en leveren het binnen die afgesproken termijn af. We begrijpen maar al te goed wat de gevolgen voor u kunnen zijn in geval van een laattijdige levering.
Open communicatie


Om de drie bovenstaande punten te garanderen, hebben we ook uw medewerking nodig. Alles staat of valt met communicatie. Is een project dringend, dan is een hogere reactiviteit ook van uw kant vereist. Hebt u terminologische of stilistische voorkeuren? Breng ons op de hoogte en we houden er rekening mee. Kunnen we het project wegens overmacht niet tijdig leveren, dan lichten we u zo snel mogelijk in en komen we een nieuwe leveringstermijn overeen.


Vertrouwelijkheid


U mag erop rekenen dat uw documenten veilig zijn bij AV Translations: we behandelen uw projecten in alle vertrouwelijkheid. Wij maken niet gebruik van een bedrijfsserver waartoe tal van medewerkers toegang hebben. Als u dat wenst, blijven uw documenten zelfs uitsluitend in handen van de zaakvoerster.


Sterk team


AV Translations mag dan wel de zaak van één vrouw zijn, achter die vrouw schuilt een team van gelijkgestemde collega’s. Een netwerk van ervaren vertalers en andere taalprofessionals die samenwerken in een stimulerende sfeer waar ruimte is voor overleg en constructieve feedback.

© 2017 AV Translations

info@avtranslations.com of +32 478 52 68 32